Олег Герасименко — екскурсовод в Чернігові

КОНТАКТИ

Viber/WhatsApp.: +38 067 764 93 15
тел.: +38 067 764 93 15;+38 095 890 96 46
E-mail: info@siver.org.ua
www: travel.cn.ua;
Вартість екскурсії: від 600 грн.

Вітаю всіх в древньому Чернігові! Я чернігівський екскурсовод Олег Герасименко.

экскурсовод в Чернигове

Я, або мої колеги екскурсоводи Чернігова, з радістю проведемо Вам екскурсію Черніговом, моїм рідним містом, розкриємо його секрети та загадки. Чернігів — це місто, яке протягом своєї древньої історії знало періоди злетів та занепадів.
Колишня столиця величезного князівства, центр козацького полку та один з найбільших духовних центрів Русі.
Місце, в якому легенди тісно переплелися з історією.
Чернігів обв’язковий для відвідування поціновувачами історії та паломниками. Місто зберегло свій шарм, свою унікальність. Місце, в якому досьогодні дивним чином поєднуються гармонія старого міста та первинного ландшафту.

ПРО ЕКСКУРСОВОДА в ЧЕРНІГОВІ
Народився 1978 року в Чернігові. В 2000 році закінчив історичний факультет Чернігівського державного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка.
З 2002 року почав працювати в туристичній сфері.
В 2006 році закінчив курси екскурсоводів при Інституті туризму Федерації професійних спілок України. Почав активно займатись екскурсійною діяльністю.
В 2008 pоці, з метою популяризації Чернігова та області в цілому як туристичного напрямку, створив інформаційно-туристичний портал www.siver.org.ua
З тією ж метою та задля гарантування надання якісних екскурсійних послуг в Чернігові, в 2010 році разом з іншими екскурсоводами Чернігова започаткували проект «Чернігівське об’єднання екскурсоводів» www.travel.cn.ua
Займаюсь видавництвом друкованих путівників по Чернігову та області.

Під час ЕКСКУРСІЇ по ЧЕРНІГОВУ ви побуваете на території древнього Дитинця, що колись був оточений валом, і тому й досі місцеві низивають цю територію просто — Вал.
Саме тут знаходиться найдревніша будівля Чернігова і, можливо, України — Спасо-Преображенський собор (ХІст.), унікальна будівля Чернігівського Колегіуму (XVIII ст.),Борисоглібський собор (ХІІ ст.), будинок Лизогуба (XVII ст.) та відомі чернігівські гармати.
Ви побуваете в найбільшій підземній церкві України, що знаходиться в загадкових Антонієвих печерах (XI-XVIII ст.) та в двох монастирях, що притягують до себе багато прочан.
А легенди та загадки міста стануть чудовим доповненням екскурсії про історичне минуле Чернігова.

ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЕКСКУРСІЇ В ЧЕРНІГОВІ ТА ІНШІ ТУРИСТИЧНІ ПОСЛУГИ МОЖНА ОТРИМАТИ ПЕРЕЙШОВШИ ЗА ОДНИМ З ПОСИЛАНЬ НИЖЧЕ:
— варіанти екскурсій в Чернігові та екскурсії з Чернігова
— збірні групові екскурсії та тури вихідного дня з Чернігова
— віріанти активного відпочинку та дозвілля для корпоративних груп в Чернігові і Седневі

3 комментария


  1. Решили поехать Чернигов после Нового года с ночевкой. Естественно захотели узнать о городе побольше и договорились об экскурсии с Олегом. И не прогадали!!! Просто в восторге. Чернигов — это нечто! Обязательное место для посещения, но только с экскурсоводом, иначе многого не увидите. Олега рекомендуем. Все очень понравилось!


  2. Посетили Чернигов на майские праздники.В организации экскурсии и устройства в отеле помог Олег. Сам Олег был занят, но дал нам экскурсоводов по Седнову Наталию, а по Чернигову Викторию.Вся группа очень довольна,всем понравилось. Девочки-экскурсоводы молодцы!Желаем успехов, побольше туристов, процветания вашей фирмы! Спасибо большое за прекрасно проведенное время!!!


  3. Были в Чернигове с дочкой 9.05.19. Экскурсию по Чернигову проводил Олег. Хотим поблагодарить его за интересно проведенное время. Познавательная экскурсия, проведенная человеком, влюбленным в свою профессию и в свой город!! Всем рекомендую!


Оставить комментарий